hren

Kuharevo vino

Mam-vin d.o.o., izdavač revije "Svijet u čaši" već nekoliko godina zaredom provodi projekt Kuharevo vino, zamišljen u svrhu poticanja bolje povezanosti između kuhara, vinara i vrhunskih ugostiteljskih objekata, te nastoji ne samo povezati restoran s vinarom, već i razvijati eno gastronomsku kulturu u potrošnji.

Ove godine u projekt se uključila i Vinarija Šafran.
Povezali smo se s restoranom Čiho, Pavla Hatza 15, Zagreb, čiji je chef Damir Soltan za svoje jelo Ragu od hobotnice sa slanutkom odabrao naše vino Pinot sivi.

Više o pripremi jela možete vidjeti na ovom linku.
U okviru ovoga projekta, u emisiji Radna subota, Hrvatski Radio II program, 14. travnja 2012. godine emitiran je razgovor kuharom o pripremi jela, te s predstavnikom vinarije o ponudi vinarije.
Razgovor možete poslušati ovdje.